Kunto ja into oudosti romahtivat




 Viime viikolla tiistaina oli vielä hyvä "treeni", mutta sen jälkeen kunto ja into oudosti romahtivat. Nyt ei jaksa!


4 km alkuhölkkä+

6x400m /30" palautus

4 km loppuhölkkä


aamulenkillä

yhteensä noin 10 km


Iltapäivällä toimin tavallisen tiistain mukaisesti. Ulkona 5 km juoksua, mutta ei niin kovaa kuin yleensä. Poikani polkupyörän mittari näytti 16 km/h, kun hän oli osan matkasta pyörällä mukana. Luulisin, että vauhti pyöri siinä 4 min/km molemmin puolin. Totesin jo tuossa vaiheessa, että jaloissa ei ole sitä energisyyttä kuin yleensä tiistaisin.

 


Ulkona juostun 5 km:n jälkeen tulin sisälle juoksumatolle, jossa hölkkäsin pari kilometriä lämmittelyä kiihtyvästi. Sen jälkeen laitoin säälimättä huonoa oloani juoksumaton vauhdiksi 20 km/h, joka tarkoitaa 3:00 min/km, mikä tekisi 3000m ajaksi 9 minuuttia ja 5000m ajaksi 15 minuuttia. Unelmoin, että juoksen 5 km, mutta juoksu jäi 2 kilometriin ja reiluun sataan metriin, noin 2150 m juoksin sitä vauhtia. Sinänsä 2000 m ajassa 6:00 ei olisi ihan huono. Kummallisesti juoksumatolla ei tule hyytymistä niin pahasti kuin ulkona, matto "pakottaa" pysymään vauhdissa, kun ulkona tulee vastaan laiskuus.



En halunnut huonoilla jaloilla vetää itseäni ihan tyhjiin, vaan odotan päivän tai pari, minkä jälkeen yritän uudestaan. Toivottavasti tämä aamu ja iltapäivä aktivoivat elimistöä, jotta löytäisin lihasten ja hermoston hyvän vireen takaisin.


Kommentit